Stichting Yoga Zwolle
al 40 jaar
Yoga voor jou

Mindfulness Yoga

Onze Mindfulness Yoga is een Hatha Yogales, waarin plaats is ingeruimd voor meditatie. Geschikt voor ieder die graag yoga en meditatie doet of wil gaan doen en op zoek is naar verdieping. Naast de dynamische bewegingen, voeren we de yogahoudingen wat langzamer uit en houden we ze wat langer aan. Je adem is de verbindende schakel. Milde open aandacht voor wat je ervaart, vormt de kern van de les. Bewust worden van wat er gaande is. De lessen duren 5 kwartier, om meer tijd te kunnen nemen voor verstilling. Natuurlijk is er ook plezier. Het zijn inspirerende, zorgvuldig opgebouwde lessen in een vertrouwde sfeer.

Wat doet Yoga met je ?

 • Je voelt je ontspannen en verkwikt na een yogales
 • Het helpt uit je hoofd te komen, je (lichaams) gevoel te ontwikkelen en je energie te laten stromen
 • Verstevigt je basis en leert je om te gaan met grenzen
 • Verstilt en verbindt, vergroot je zelfkennis
 • Maakt je soepeler en krachtiger
 • Yoga voorkomt fysieke klachten en bevordert herstel ( bv bij rugklachten, rsi en hoofdpijn) en is heel geschikt om stressklachten aan te pakken.

Waar en wanneer ?

Wij geven onze Mindfulness Yogalessen in de vorm van een Jaarcursus van september tot en met april, verlenging van het cursusjaar is mogelijk door mee te doen met de Voorjaarscursus. We geven geen les in de schoolvakanties. Tussendoor instappen is geen probleem, van harte welkom voor een proefles.

 • Maandagavond 20.45 – 22.00 uur
  Zalencentrum Oosterkerk, Koewegje 2, Zwolle
 • Woensdagavond 20.45 – 22. 00 uur
  Wijkcentrum De Bolder, De Dobbe 29, Zwolle

Download hier de jaarkalender

Hoeveel kost het ?

Voor een Mindfulness Yogales betaal je € 7,50. Het totale cursusgeld is   € 210 pp, voor de Jaarcursus van 28 lessen. Vooraf aan het cursusseizoen te betalen, daarmee is je inschrijving definitief. Onze bankrekening is NL 88 INGB 0000 315917.

Gratis kennismaken?

Wil je graag kennismaken met ons en zelf ervaren wat yoga is ? Doe dan een keer mee ëën van onze lessen. Bij ons secretariaat kun je je aanmelden voor de proefles.

Direct aanmelden voor Mindfulness Yoga

Interesse ? Meld je online aan voor Mindfulness Yoga of telefonisch via 038 4432685 tijdens kantooruren. Je kunt ons ook mailen op info@stichtingyogazwolle.nl.

« terug naar overzicht