Online Cursus

Hatha Yoga Online

Iedere week geven we ook een Online Yogales uit het reguliere Jaarprogramma. ( zie ook onder hatha Yoga )
Je kunt deze les als enige les per week volgen, ook als extra les naast je live-les of als inhaalmogelijkheid. Je ontvangt na aanmelding een link, die je steeds weer kunt gebruiken.
De online lesmogelijkheid is woensdagavond van 19.45 tot 20.45 uur. We volgen de jaarkalender van de live lessen. Dus start in week 35 en geen les in de schoolvakantie van regio noord.

Meditatie met lijf en leden Online

Meditatie met lijf en leden is een online Jaarcursus. 3 keer per week in de vroege ochtend een korte serie Yoga oefeningen om in je lichaam te komen en daarna een begeleide zitmeditatie. Na een half uur sluiten we de les af met een intentie voor de dag.
De lessen zijn op maandag, woensdag en vrijdagochtend om 7.45 uur tot 8.15 uur. We volgen de jaarkalender van de Jaarcursus, dus starten in week 35 en hebben geen les in de schoolvakanties.

Voor de Hatha Yoga Onlinecursus betaal je € 150 van 30 lessen.
Voor de Online Meditatiecursus met lijf en leden betaal je ook € 150 voor 30 lesweken ( 3 keer per week les ). Vooraf aan het cursusseizoen te betalen, daarmee is je inschrijving definitief. Onze bankrekening is NL 88 INGB 0000 315917.

Interesse ? Meld je online aan of telefonisch via 038 4432685 tijdens kantooruren. Je kunt ons ook mailen op info@stichtingyogazwolle.nl.