Voorjaarscursussen

Hatha Yoga

Na de Jaarcursus kun je doorgaan of instappen in de Voorjaarscursus Hatha Yoga, die vanwege de Coronatijd uitgebreider is dan voorheen.
Het is een samenhangende lessenserie van 10 lessen, die start in de week van 19- 23 april.
Het zijn online lessen Yogalessen zolang als het moet en live lessen als het weer kan.
De afwisselende lessen zijn opgebouwd volgens het Chakra-systeem. We maken gedurende de Cursus een reis door het lichaam en zullen per les een accent leggen op een ander deel van het lichaam/ energiecentrum. We kiezen daarbij passende oefeningen om het gebied te ervaren, de energie te voelen en in balans te brengen.
Misschien heb je niet eerder over Chakra's gehoord of lijkt het je een zweverige bedoening. Wees gerust, we gebruiken steeds de fysieke ingang en je ontvangt heldere informatie. Gaande weg zul je ontdekken dat ieder deel van je lichaam anders aanvoelt en zul je subtiele veranderingen ervaren. Vooral als je vaker per week meedoet !
Voor het eerst Yoga....? lees dan meer over Yoga en onze aanpak op de site.
De lessen duren 5 kwartier.

Kosten:
De Voorjaarscursus Hatha Yoga kost 75 euro. Na opgave ontvang je een link om in te loggen. Je kunt zo vaak meedoen per week als je wilt:
Je kunt zonder extra kosten meedoen met de Meditatieles in de ochtend.
Lestijden:
Maandag en woensdagavond 20.00uur tot 21.15 uur.
Donderdagochtend: 9 tot 10.15 uur
Donderdagavond 20.30 uur tot 21.45 uur

Download hier het data-overzicht

Meditatie met lijf en leden

Naast de Hatha Yoga serie kun je ook Meditatielessen volgen. Als aparte Cursus of in combinatie met de Yoga.
Drie maal per week, op maandag, woensdag en vrijdag is er een Meditatieles, van 8.30 tot 9.00 uur.
Het eerste deel van de les bestaat uit eenvoudige Yogaoefeningen en het 2de kwartier gaan we zitten in aandacht. Een klein half uurtje verder ronden we af met een intentie voor de dag.
Voel het verschil om zo bewust je dag in te stappen !

Geen ervaring met Meditatie ? Geen probleem, je kunt gewoon meedoen.

De Meditatielessen kosten 40 euro voor 10 weken,.Doe zo vaak mee als je wilt !
Volg je de Voorjaarscursus Hatha Yoga ? dan kun je meedoen zonder extra kosten.

Download hier het data- overzicht

Direct aanmelden voor de Voorjaarscursussen

Interesse ? Meld je online aan voor de Voorjaarscursus of telefonisch via 038 4432685 tijdens kantooruren. Je kunt ons ook e-mailen op info@stichtingyogazwolle.nl.