Stichting Yoga Zwolle
al 40 jaar
Yoga voor jou

Restorative Yoga

De Restorative Yogalessen zijn zachte Hatha Yogalessen, met elementen uit de Feldenkrais, methode van Dixhoorn en de Yin Yoga. De lessen duren 5 kwartier ( nu tijdelijk ivm Corona een uur ) en worden afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers. De groepen zijn dan ook wat kleiner en vooraf is er een kennismakingsgesprek. We doen veel eenvoudige oefeningen met impact. De nadruk ligt op lichaamsbewustzijn en ontspanning: op thuiskomen bij jezelf. Er is specifieke aandacht voor het omgaan met grenzen, ongemak en onrust.

Restorative lessen zijn geschikt voor iedereen die liever mee doet aan een milde yogales, aangevuld met inspirerende oefeningen uit aanverwante bewegingsvormen. Een mooie tegenhanger in een druk bestaan of naast sport. Ook heel geschikt bij herstel van ziekte, burn out of beperkte fysieke mogelijkheden.

Waar en wanneer ?

Wij geven onze Restorative Yogalessen in de vorm van 3 lesblokken: start september, start januari, start mei. Tussendoor instappen is geen probleem, van harte welkom voor een proefles. Ook kun je eventueel doorstromen naar één Jaarcursussen als daar nog plaats is, na het volgen van één lesblok.

  • Dinsdagmiddag 14.00 - 15.15 uur
    Pilates Studio Dokter Stolteweg 62, Zwolle
    Route
  • als er voldoende aanmeldingen zijn, start er ook een les om 15.30 uur

Download hier de jaarkalender

Hoeveel kost het ?

Voor de Restorative Yogalessen betaal je € 9 per les. Zij worden 3 keer per jaar aangeboden in een lessenblok. De betaling gaat in principe per blok. Betaling lesblok of ander aantal lessen in overleg met de docent..

Direct aanmelden voor de Restorative Yoga 

Interesse ? Meld je online aan voor de retorative yogalessen of telefonisch via 038 4432685 tijdens kantooruren. Je kunt ons ook e-mailen op info@stichtingyogazwolle.nl.

 

« terug naar overzicht